Balistik Bomb Cosmetics Divoká růže 160 g

99,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 4859
Výrobce: Bomb Cosmetics
Barva: růžová
Hmotnost: 160 g
Materiál: esenciální oleje a soli
Země původu: Velká Británie

Popis

Skutečně přirozená krása uvnitř i navenek. Tato květinová královna obsahuje esenciální oleje z růže a muškátu.

Koupelové balistiky obsahují esenciální oleje, které příjemně působí na vaši pokožku. Zároveň uvolňují esence a vy můžete volně inhalovat léčivé aroma. Jeden balistik vždy stačí na jednu koupel.

Výrobce Bomb cosmetics - přední anglická firma ve výrobě přírodní kosmetiky bez parabenů

Každý balistik je vyráběn ručně bez konzervantů, obsahuje jen přírodní složky a esenciální oleje. Šumivou kouli vhoďte do vody a užívejte si, jak se postupně rozpouští a uvolňuje oleje, které při dýchání májí léčivé, relaxační, povzbudivé účinky a příjemně vyživí vaši pokožku. Jeden balistik stačí na jednu koupel, zjemňuje vodu. Až se vynoříte (a určitě se Vám do toho nebude chtít), bude vaše pokožka vláčná a voňavá a vy se budete cítit jako znovuzrozená....

Značka: Bomb Cosmetics

BOMB COSMETICS - Velká Británie

Domácnost není jen o nábytku a doplňcích. Je především o životě a zážitcích, které v ní zakusíte. Pokud chcete dostat trochu zábavy či hravosti do své koupelny, pomoci vám může právě britská značka kosmetiky Bomb Cosmetics.

Top produktem Bomb Cosmetics jsou především dech beroucí šumivé bomby do vany, které prostřednictvím bublající show i překrásné vůně nadchnou děti i dospělé. Společně s voňavými mýdly, svíčkami a dalšími kosmetickými produkty vám tato značka dokáže nabídnout dnes tolik vyhledávanou pohodu, odpočinek i zábavu a jednoduše vykouzlit úsměv na tváři. Pokud chcete sebe nebo své blízké hýčkat, výrobky značky Bomb Cosmetics jsou skvělou volbou.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30