Bio čaj English tea shop 12 pyramidek v dárkové krabičce - Klasická kolekce 4 příchutí

249,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET60864
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Dárková sada 12 prémiových sypaných čajů v pyramidkách potěší milovníky čajů. Sada je určena pro všechny milovníky čajů, hlavně pro ty, kteří rádi ochutnávají různé druhy čajů.

Druhy:

Zelený čaj prochází minimální oxidací, tudíž má vysoký podíl minerální látek, tříslovin a fukamarinů. Čaj je vhodný pokud chcete udržet svoji váhu a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Navíc zelený čaj obsahuje antioxidanty.

Zelený čaj Sencha má jemnou a osvěžující chuť, která připomíná čerstvě posekanou trávu. Díky obsahu teinu vám dokáže nabít energii a můžete tak nahradit kávu.

Zelený čaj s jasmínem a bezinkou vás překvapí lehkou a čistou chutí. Díky obsahu teinu Vám čaj dodá energii a povzbudí tělo i mysl.

Zelený čaj s granátovým jablkem vás překvapí ovocnou, jemnou a osvěžující chuť. Díky obsahu teinu vám dokáže nabít energií a můžete tak nahradit kávu.

Rooibos, čokoláda a vanilka je lahodná směs bezkofeinového čaje, která má sladkou karamelovou vůni a příjemné aroma. Je vhodný pro děti, kojící a těhotné ženy.

Čaj Earl Gray má plnou chuť a výborně se hodí k snídani či místo šálku kávy. Díky obsahu teinu vás povzbudí a dodá vám energii. Můžete jej ochutit rostlinným či klasickým mlékem.

English Breakfast má sytou silnou chuť, kterou si můžete dochutit cukrem či mlékem. Díky obsahu kofeinu vás čaj povzbudí. Vychutnejte si tradiční anglickou snídani s tímto tradičním čajem.

Super ovocný čaj má sladce karamelovou a zároveň osvěžující chuť. Čaj je zcela bez kofeinu a proto je vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

Bílý čaj má lahodnou čistou chuť a obsahuje antioxidanty. Čaj má jemně zelenou barvu a velmi lehkou a svěží chuť, která má povzbuzující účinky. Bílý čaj se zpracovává z mladých nerozvinutých lístků, které se suší na slunci.

Citrónová tráva, zázvor a citrusy vás příjemně překvapí svou výraznou ovocnou chutí. Osvěží tělo i mysl. Čaj je přirozeně bez teinu.

Černý čaj s citrónem má sytou, plnou a zároveň osvěžující chuť. Díky obsahu teinu Vám čaj dodá energii a povzbudí tělo i mysl. Citrón a citrónová tráva dodává černému čaji potřebné osvěžení.

Bílý čaj s borůvkami a bezovým květem vás potěší lahodně ovocnou chutí. Bílý čaj obsahuje antioxidanty. Jeho barva je jemně zelená a má povzbuzující účinky.

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30