Bio čaj English Tea Shop 15 pyramidek v dárkové plechovce - ZELENÝ ČAJ - BIO A FAIRTRADE

219,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET31055
Výrobce: English Tea Shop

Popis

DÁRKOVÁ PLECHOVKA S 15 HEDVÁBNÝMI PYRAMIDKAMI

Speciálně vybraný zelený čaj s ohledem na vaši životní pohodu...na celém světě považovaný za zázračný nápoj pro udržení skvělého zdraví.
Zelený Čaj (Camelia Sinensis) byl konzumován po staletí jako povzbuzující a inspirativní nápoj. Číňané velmi dobře znali léčivé přínosy zeleného a bílého čaje již od pradávných časů a používali je k léčbě čehokoli od bolestí hlavy po deprese. Díky nesmírnému množství léčivých přínosů, které vás a vaši rodinu chrání od všech možných nemocí, je dnes čaj považován za nejzdravější, ze všech přírodních nápojů. Tyto přínosy zahrnují ochranu před stárnutím, alergiemi, artritidou, rozkladem kostí, rakovinou, cholesterolem, srdečními nemocemi, tloustnutí a v naprosté převaze jsou tyto přínosy vědecky prokázány.
Složení: bio a fairtrade zelený čaj*
*Certifikované produkty ekologického zemědělství, Control Union Certifications Ltd.*

Nová řada English Tea Shop vám nabízí obdivuhodný výběr neopakovatelných gourmet čajů. Vyzkoušejte umění čaje tak, jako nikdy předtím. Vytvořili jsme každý z těchto čajů s velkou dávkou péče a vášně pro vaše blaho a uspokojení. Zdravé čaje s velkolepu chutí a nekompromisně vzrušující.

Spotřebujte do: datum uvedené na dně krabičky mm.rrrr!


Výrobce: Pro The English Tea Shop Ltd, Londýn, pěstováno a baleno na Sri Lance
PŘÍPRAVA: Vhoďte jeden sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte vyluhovat 3-4 min. Oslaďte dle libosti. Vychutnávejte!

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30