Bio čaj English Tea Shop 60 sáčků v kanystru ZELENÝ ČAJ, GRANÁT. JABLKO & BRUSINKA

189,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET26846
Výrobce: English Tea Shop

Popis

ZELENÝ ČAJ, GRANÁTOVÉ JABLKO & BRUSINKA

V PAPÍROVÉM KANYSTRU

60 SÁČKŮ - STVOŘEN PRO VAŠI ŽIVOTNÍ POHODU

Nabízíme vám náš koktejl ze zeleného čaje, granátového jablka a brusinek...plný chutí a vůní...plný dobroty...tohle vaše chuťové pohárky jistě "dostane".

A nyní trochu ze zeměpisného a vědeckého pohledu!

Základem tohoto čaje je Čistý Cejlonský Zelený Čaj, který je vypěstován a zpracován dle tradičních čínských metod na svazích centrálního pohoří Sri Lanky v nadmořské výšce cca 1600 m.

Je to kombinace brusinek, granátového jablka a

Zeleného Čaje (Camelia Sinensis) byl konzumován po staletí jako povzbuzující a inspirativní nápoj. Číňané velmi dobře znali léčivé přínosy zeleného a bílého čaje již od pradávných časů a používali je k léčbě čehokoli od bolestí hlavy po deprese. Díky nesmírnému množství léčivých přínosů, které vás a vaši rodinu chrání od všech možných nemocí, je dnes čaj považován za nejzdravější, ze všech přírodních nápojů. Tyto přínosy zahrnují ochranu před stárnutím, alergiemi, artritidou, rozkladem kostí, rakovinou, cholesterolem, srdečními nemocemi, tloustnutí a v naprosté převaze jsou tyto přínosy vědecky prokázány.

Granátové jablko (Punica Granatum) je původem z rozsáhlého území od Iránu přes Himalaje až po Severní Indii. Toto ovoce bylo šlechtěno a přizpůsobeno místním podmínkám po celém světě, pro jeho skvělé zdraví prospěšné vlastnosti. Granátové jablko si získalo popularitu, protože se prokázalo, že podporuje přirozenou obranu těla před Alzheimerovou chorobou, rakovinou, záněty tepen a srdečními nemocemi, artritidou a mnoha potížím v souvislosti s přibývajícím věkem.

Výrobce: Pro The English Tea Shop Ltd, Londýn, pěstováno a baleno na Sri Lance

PŘÍPRAVA: Vhoďte jeden sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte vyluhovat 2-3 min. Oslaďte dle libosti. Vychutnávejte!

SLOŽENÍ: zelený čaj, jahody, kousky granátového jablka, přírodní příchuť granátového jablka a brusinky

Nová řada English Tea Shop vám nabízí obdivuhodný výběr neopakovatelných gourmet čajů. Vyzkoušejte umění čaje tak, jako nikdy předtím. Vytvořili jsme každý z těchto čajů s velkou dávkou péče a vášně pro vaše blaho a uspokojení. Zdravé čaje s velkolepu chutí a nekompromisně vzrušující.

Spotřebujte do: datum uvedené na zadní straně krabičky mm.rrrr!

Skladujte na chladném a suchém místě.

60 sáčků á 1,5g, čistá hmotnost 90g

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30