Bio čaj English Tea Shop Jako od maminky Wellness, 20 sáčků mix

139,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET60161
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Nová kolekce Say something with Tea Vám dá možnost obdarovat někoho čajem s vlastním věnováním. Je to nápaditý způsob jako někomu vyjádřit lásku, vděčnost či cokoli co vás napadne. Sada čajů Jako od Maminky v bio kvalitě od značky English Tea Shop vás potěší kombinací 5 různých čajů. Sada obsahuje čaj Mama me, Zkrášlující čaj, čaj s heřmánkem a levandulí, bezkofeinový Aassam čaj a čaj s rooibosem s čokoládou a vanilkou.

Čaj Mama me vás překvapí svou nezaměnitelnou chutí. Čaj je nabitý účinnými látkami nejen pro nastávající maminky. Je vhodný i pro chvíli relaxace a odpočinku.

Zkrášlující čaj je nabitý účinnými látkami pro vaši krásu. Má nezaměnitelnou bylinkovou chuť. Napomáhá ke krásné pleti a vlasům. Je vhodný i pro chvíli relaxace a odpočinku.

Bylinkový heřmánkový čaj s levandulí je zcela bezkofeinový, má lehkou a uklidňující chuť. Spojení těchto bylinek má zklidňující účinky na tělo i mysl. Heřmánek se považuje za jednu z nejléčivějších rostlin. Má silné protizánětlivé, analgetické a hojivé účinky. Mezi nejvýznamnější účinky heřmánku se považuje zklidňující efekt na psychiku. Je vhodný proti nespavosti, nervozitě, stresu a dodává pozitivní náladu. Pomáhá také při menstruačních bolestech. Levandule má také zklidňující účinky, je vhodná při bolestech hlavy, nervozitě, vysokému tlaku, depresím a další.

Bezkofeinový černý čaj je skvělý k snídani či namísto kávy. S rostlinným či klasickým mlékem chutná báječně. Díky CO2 úpravě neobsahuje kofein a je vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

Čaj Rooibos, čokoláda a vanilka vás překvapí sladce karamelovou chutí, která je přirozeně bez teinu. Díky tomu je ideální pro těhotné a kojící ženy a děti.

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková.

Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2 l vroucí vodou a nechte louhovat 3-4 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj.

Složení:

Mama Me: skořice (39%), heřmánek (19%), fenykl (13%), červená řepa (12%), pomerančová kůra (7%), kopřiva (6%), černý rybíz (2%), borůvky bio (2%)
Zkrášlující čaj: heřmánek (22,5%), gotukola (21%), ibišek (16%), skořice (12%), rooibos (9%), kakao (9%), pomerančová kůra (5%), červená řepa (3%), brusinková šťáva (2%), okvětní plátky růže (0,50%)
Heřmánek a levandule: heřmánek (70%), levandule (30%)
Bezkofeinový černý Assam čaj: černý čaj Assam (100%)
Čokoláda, rooibos a vanilka: rooibos (88,5%), kousky kakaa (6%), přírodní příchuť (5%), vanilkové lusky (0,5%)

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30