Bio čaj English Tea Shop Dámský wellness mix, 20 sáčků

135,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET60420
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Sada čajů Dámský Wellness v bio kvalitě od značky English Tea Shop obsahuje kvalitní bylinné a zelené čaje v bio kvalitě. Obsahuje čaj omlazující, čaj Tvaruj mě, čaj Utěš mě, čaj Pocit štěstí a Zkrášlující čaj. Sada je určena především pro ženy, ale i pro všechny, kteří chtějí šálek dobrého čaje. Hlavně pro ty, kteří rádi ochutnávají různé druhy čajů.

Bylinný čaj Omlazení vás příjemně překvapí svou bylinkovou a ovocnou chutí. Díky obsahu rakytníku skvěle regeneruje a omlazuje celý organismus.

Čaj Tvaruj mě je má jemnou, štiplavou chuť. Obsahuje zelený čaj, který má jemnou a osvěžující chuť. Čaj je vhodný pokud chcete udržet svoji váhu a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Bylinný čaj Utěš mě má bylinkovou kořeněnou chuť. Čaj je nabitý účinnými látkami, které vás zklidní a můžete si tak vychutnat svoji chvilku relaxace a odpočinku.

Čaj Pocit štěstí má bylinkovo-ovocnou chuť a kořeněné aroma. Díky obsahu bylinek vám navodí dobrou náladu a je zcela bez kofeinu. Je vhodný i pro chvíli relaxace a odpočinku.

Zkrášlující čaj vás překvapí svou bylinkovou nezaměnitelnou chutí. Čaj je nabitý účinnými látkami pro krásu. Je vhodný i pro chvíli relaxace a odpočinku.

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková. 

Složení:

Čaj pro omlazení: ibišek (40%), šípek (40%), rakytník (9%), jahody (4%), borůvky (4%), ostružiny (3%)

Tvaruj mě: zelený čaj (54%), skořice (23%), zázvor (13%), ženšen (6%), ovoce acai (4%)

Utěš mě: heřmánek (33%), máta klasnatá (17%), zázvor (16%), bazalka (10%), amalaki(10%), guduchi (chebule srdčitá) (9%), majoránka (4.5%), vanilka (0.5%) 

Pocit štěstí: citronová tráva, jablko, kůra pomeranče, kořen zázvoru, kardamom, koriandr, skořice, květy marigoldu 

Zkrášlující čaj: heřmánek (22.5%), gotukola (21%), ibišek (16%), skořice (12%), rooibos (9%), kakao (9%), pomerančová kůra (5%), červená řepa (3%), brusinková šťáva (2%), okvětní plátky růže (0.50%)

Příprava: Postupujte dle obalu. Čaje můžete připravit i jako ledový nápoj.

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30