Bio čaj English Tea Shop Protože jsi úžasný mix, 20 sáčků

135,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET60185
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Nová kolekce Say something with Tea Vám dá možnost obdarovat někoho čajem s vlastním věnováním. Je to nápaditý způsob jako někomu vyjádřit lásku, vděčnost či cokoli co vás napadne. Sada čajů Because you're Amazing od značky English Tea Shop obsahuje kvalitní čaje. Obsahuje Darjeeling černý čaj, bílý čaj s matchou a skořicí, rooibos s čokoládou a vanilkou, super ovocný čaj a čaj pro šťastný pocit. Sada je určena pro všechny milovníky čajů, hlavně pro ty, kteří rádi ochutnávají různé druhy čajů.

Darjeeling je černý čaj s plnou chutí a lehce květinovými tóny. Díky obsahu teinu vás povzbudí a nahradí ranní kávu. Bílý čaj s matchou a skořicí Vás překvapí svou štiplavou chutí díky obsažené skořici a zázvoru. Rooibos s čokoládou a vanilkou má lehce nahořklou chuť čokolády a vůní pravé vanilky. Super ovocný čaj kombinuje sladké lesní ovoce s osvěžující chutí máty a nasládlým karamelovým aroma. Čaj pro šťastný pocit má sladce ovocnou chuť s kořeněným podtónem. 

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková. 

Složení:

Darjeeling Černý čaj: Darjeeling černý čaj (100%)*

Bílý čaj, matcha & skořice: bílý čaj (56%)*, skořice (32%)*, matcha prášek (10%)*, zázvor  (2%)* 

Čokoláda, rooibos & vanilka: rooibos (88.5%)*, kousky kakaa (6%)*, přírodní příchuť (5%), vanilkové lusky (0.5%)*

Super ovocný čaj:  ibišek (63%)*, rooibos (19%),* přírodní příchuť (5%), máta klasnatá (4%)*, maliny (3%)*, jahody (3%)*, borůvky  (3%)*

Čaj pro šťastný pocit: citronová tráva (34%)*, jablko (22%)*, pomerančová kůra (14%)*, zázvor (12%)*, kardamom (8%)*, koriandr (4%)*, skořice (4%)*, okvětní plátky marigoldu (2%)*

Příprava: Postupujte dle obalu. Čaje můžete připravit i jako ledový nápoj. 

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30