Bio čaj English Tea Shop Rooibos, čokoláda a vanilka mandala 40 g, 20 ks sáčků

99,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: R29168
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Čaj Rooibos, čokoláda a vanilka v bio kvalitě v pyramidce od značky English Tea Shop vás překvapí sladce karamelovou chutí, která je přirozeně bez teinu. Díky tomu je ideální pro těhotné a kojící ženy a děti. Rooibos neboli červený čaj je zcela bez kofeinu a má zklidňující účinky. Díky obsahu antioxidantů zpomaluje stárnutí organismu i pokožky. Zabraňuje tvorbě vrásek a ztrátě elasticity, dále urychluje spalování tuků a působí proti stresu, úzkostem a nespavosti. Rooibos má příjemně sladko-karamelovou chuť a tmavě medovou barvu. Vanilka má sladkou chuť a příjemnou vůní a je antioxidantem, tudíž zabraňuje předčasnému stárnutí. Dále je vhodná při nespavosti a nechutenství. Čokoláda z kakaových bobů, které jsou silným antioxidantem a fungují i jako afrodiziakum. Kakao pomáhá k detoxikaci těla od škodlivých látek. 

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková. 

Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2 l  vroucí vodou a nechte louhovat 4-5 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj. 

Složení: rooibos (88.5%), kousky kakaa (6%), přírodní příchuť (5%), vanilkové lusky (0.5%)

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30