Sypaný bio čaj English Tea Shop - čaj Potěšení z brusinek a vanilky v plechové dóze, 100g ETS

319,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 40521
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Sypaný čaj Potěšení s brusinek a vanilky je kombinací karamelového rooibosu, hořkého kakaa s ovocnou chutí malin, brusinek a šípků. Překvapí Vás jemnou chutí a dodá vám energii díky obsaženému teinu. Je vhodný pro chvíli relaxace a díky praktickému balení si ho můžete vychutnat kdekoli.

Rooibos čaj neboli červený čaj má skvělé antioxidační účinky. Je zcela bez kofeinu. Ibišek je také antioxidant. Jeho chuť je lehce nakyslá. Šípky jsou jedním z nejsilnějších antioxidantů. Obsahují vitamín C, B, A a K. Ženšen má povzbuzují účinky a používá se proti stresu.

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop má certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková.

Příprava: Čajovou lžičku čaje zalijte 0,2 l vroucí vodou a nechte louhovat 4-5 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Tip: Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj.

Složení: English Tea Shop Bio Sypaný čaj Potěšení z brusinek a vanilky v plechové dóze 100g Ibišek, rooibos, šípek, pražené kakao, kousky vanilky, koncentrát z brusinek, koncentrát z malin, přírodní příchuť vanilky a broskve.

Země původu: Srí Lanka

Další upozornění: Přípravek English Tea Shop Bio sypaný čaj Potěšení z brusinek a vanilky 100g je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30