Bio čaj English Tea Shop - Sypaný čaj Šípek a malina v plechové dóze, 100g ETS

319,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 40538
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Sypaný čaj Šípek a malina v bio kvalitě od značky English Tea Shop má osvěžující a jemnou chuť lesního ovoce. Kombinace šípku, jablka, malin, černého rybízu a granátového jablka vytváří sladkou ovocnou chuť. Ibišek má antivirové, analgetické a protikřečové účinky. Používá se při zvýšené teplotě a nadměrném pocení. Šípky jsou jedním z nejsilnějších antioxidantů. Obsahují vitamín C, B, A a K. Lékořice má antibakteriální, antivirové a antioxidační vlastnosti. Zvyšuje imunitu, pomáhá při chronické únavě a tlumí bolest v krku. Cikorka se používá jako náhrada kávy, ale zároveň je to i léčivá bylina. Čekanka pomáhá k detoxikaci, působí antibakteriální a protizánětlivě a čistí krev. Maliny jsou silný antioxidantem. Maliny se používají pro problémy spojené s menopauzou a podporují tvorbu mateřského mléka. Navíc bojuje proti vypadávání vlasů.

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková.

Příprava: Čajovou lžičku čaje zalijte 0,2 l vroucí vodou a nechte louhovat 3-4 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj.

Složení: ibišek, šípek, kousky jablka, lékořice, pražená cikorka, koncentrát z granátového jablka, koncentrát z malin, koncentrát z černého rybízu, přírodní příchuť malin, přírodní příchuť rybízu, přírodní příchuť granátového jablka

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30