Čtyřmetrový slon s Vámi v restauraci

Mgr. Sandra Vasková
24.10.2011
  • Interiér

To si Vy, jako zákazníci vyhlášené restaurace Phill, můžete nyní dopřát. Budete si ale muset pro tuto příležitost zajet do Bukureště, kde se Vám naskytne překrásný pohled na designově výjimečné zpracování interiérů uvedené restaurace, na kterých zapracovalo studio Nuca.

Rumunští návrháři navrhli jídelní prostory do prvního patra, v přízemí pak sídlí dětské hřiště s koutkem, multifunkčním sálem i kavárnou, která hýří snad všemi barvami, co znáte. A co je skutečně netypickým prvkem? Slon, kterého uvidíte majestátně postávat u centrálního schodiště. Prohlédněte si také kruhové otvory, které jsou barevně orámovány a rozdělují jednotlivé místnosti. Díky tomu budou moci rodiče v klidu dohlížet na svá dítka.

„Phill je místem setkávání, které je určeno pro celou rodinu. Dětské hřiště a víceúčelové místnosti jsou uzavřené prostory s nezávislými světelnými a akustickými scénáři, ubytováním, s možností využití divadelních a loutkových představení, ale také s možností pro aktivity jako bojová umění a balet," prozrazují členové Nuca Studia. V patře návštěvníci najdou jídelní kout, jenž je propojen otevřenými prostory přímo s lobby.

Design studia se pokouší apelovat na děti i dospělé a čerpá inspiraci z vinylových hraček, přičemž přísně dodržuje také formální styl a složité geometrie. Výsledné zpracování je výsledkem komplikovaného procesu vytváření a návrhů. O zajímavé prostory se postarali jmenovitě Robert Marin, Andrei Rotariu, Mihnea Vieru a Mircea Adrian Mihai.

Zdroj a foto: www.designboom.com

 

doprava zdarma

objednávky nad 1 999,- Kč
 

Vrácení zboží

zboží můžete vrátit do 14 dnů
 

+420 775 263 263

uživatelská podpora