Dárková sada péče o těĺo Baylis & Harding - Jojoba, Vanilla & Almond oil - 3ks

599,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: BH20JO3PC
Výrobce: Baylis & Harding

Popis

Dárkový set, který obsahuje vše potřebné k dokonalému pečujícímu rituálu. Mycí gel šetrně čistí pokožku celého těla, sprchový krém ji dodává vláčnost a tělové mléko ji zanechá hydratovanou, sametově hebkou a voňavou po hřejivé vanilce, mandlovém oleji a sladké jojobě.
Vhodné pro vegany.
Obsahuje:
- mycí gel 300ml
- sprchový krém 200ml
- krém na ruce a tělo 200ml
Limitovaná kolekce.Bez parabenů.
Vhodné pro vegany.
Navrženo v Anglii.

Sprchový krém, mycí gel – naneste na vlhkou pokožku, krouživými pohyby vytvořte čistící pěnu a poté důkladně opláchněte.

Mléko na tělo a ruce: hydratuje a vyživuje – naneste na pokožku po sprše nebo v případě suchosti a vmasírujte.


Neužívejte vnitřně.
Vyhněte se kontaktu s očima, pokud se výrobek dostane očí, důkladně vypláchněte vodou.


Luxusní vůně a kvalitní, pečující složení, ukrývající se v moderních, stylových obalech se stříbrnými prvky. Tóny hřejivé vanilky, jemného mandlového oleje a sladké jojoby navážou slavnostní atmosféru a povzbudí vaše smysly.


Baylis &Harding, britská rodinná firma založená roku 1970, dává každodennímu rituálu péče o tělo nový rozměr. Široký výběr z klasických i neotřelých vůní nadchne každého požitkáře a pečlivě vybrané složení dodá pokožce dokonalou hydrataci a výživu.
Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Značka se pyšní také šetrnými hypoalergenními ingrediencemi a všechny produkty vyrábí bez použití parabenů. Většina produktů je vhodná pro vegany a značka podporuje organizaci PETA.

Značka: Baylis & Harding

Podtitulem britské kosmetické značky Baylis & Harding je „Luxus na dosah“, a právě tyto dvě přednosti vás na ní maximálně potěší. Kvalita jejích kosmetických produktů je maximální, ať už jde o složení, nebo i dokonale vyšperkovaná zlatavá balení, která zalahodí každému oku. Naopak cenu značka stlačila na dosažitelnou úroveň, díky čemuž můžete rozmazlovat nejen sebe, ale i své blízké.

Portfolio značky Baylis & Harding zahrnuje plejádu produktů tělové a koupelové kosmetiky, od sprchových gelů a šamponů, přes mýdla, až po tělová mléka či krémy. Značka se přitom zaměřuje nejen na dospělé, ale také na děti, u kterých vyměnila luxusní balení za hravé obrázkové produkty.

Specifickou část portfolia pak věnuje Baylis & Harding dárkovým sadám. Každý z jeden produktů značky již sám o sobě vás vždy mile potěší luxusním a stylovým designem. Komplexní dárkové sady jdou však ještě dále a kombinací produktů ve zlatých krabičkách, taštičkách a dózách ve vás okamžitě vyvolají pocit výjimečnosti.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30