Dekorační dívka Boltze Lynda, výška 16cm, šířka 10cm, hloubka 8cm, polyresin, 2 druhy

449,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 1021323
Výrobce: Boltze

Popis

Nová kolekce dekorací, které vás chytnou za srdce a krásně zútulní váš domov. Tyto kousky nesmí chybět ve vaší domácnosti. Omezený počet kusů, limitovaná kolekce. Tato soška zobrazuje dívku Lyndu držící kytici rozkvetlých květin, která navozuje jarní atmosféru. Je vyrobena z polyresinu a její výška je 16 cm. Určitě najdete místo ve své domácnosti, kam by se tato soška hodila.

Značka: Boltze

BOLTZE - Německo

Již od roku 1964 působí na trhu s bytovými doplňky a dekoracemi německá značka Boltze, jejíž repertoár zahrnuje nepřeberné množství stylů a celou řádku kolekcí, ve kterých najdete kousky ve stylech retro, vintage, provence, skandinávském, rustikálním, industriálním, minimalistickém i dalších.

Bez nadsázky lze říci, že značka Boltze dovede vytvořit domov. Útulné a harmonické stojací dekorace, poutavé závěsné ozdoby, stylové nádobí, ale třeba i jemně zdobené dekorativní krabice nebo praktické tašky. To vše najdete v nabídce německé značky Boltze, která již desítky let dbá na nejvyšší kvalitu svých produktů, maximální zákaznický servis, ale také následování aktuálních trendů, které umně mísí s tradičním stylem. Ať už si z jejich nabídky vyberete jakýkoliv kousek, vašemu domovu vždy dodá pocit bezpečí a útulné hřejivosti.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30