Dekorační kůň Boltze Loredana, výška 22cm, šířka 18cm, hloubka 7cm, polyresin (cena za ks)

449,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 2008780
Výrobce: Boltze

Popis

Nová kolekce dekorací, které vás chytnou za srdce a krásně zútulní váš domov. Tyto kousky nesmí chybět ve vaší domácnosti. Omezený počet kusů, limitovaná kolekce. Tato soška koně je vyrobena z polyresinu a slouží jako dekorace. Výška je 22 cm, šířka 18 cm a hloubka 7 cm. Její tvar zaujme na první pohled. Určitě najdete místo ve své domácnosti, kam by se tato soška hodila.

Do poznámky uveďte, o jaký druh máte zájem. 

Dostupnost:

2x levý typ

1x pravý typ

Značka: Boltze

BOLTZE - Německo

Již od roku 1964 působí na trhu s bytovými doplňky a dekoracemi německá značka Boltze, jejíž repertoár zahrnuje nepřeberné množství stylů a celou řádku kolekcí, ve kterých najdete kousky ve stylech retro, vintage, provence, skandinávském, rustikálním, industriálním, minimalistickém i dalších.

Bez nadsázky lze říci, že značka Boltze dovede vytvořit domov. Útulné a harmonické stojací dekorace, poutavé závěsné ozdoby, stylové nádobí, ale třeba i jemně zdobené dekorativní krabice nebo praktické tašky. To vše najdete v nabídce německé značky Boltze, která již desítky let dbá na nejvyšší kvalitu svých produktů, maximální zákaznický servis, ale také následování aktuálních trendů, které umně mísí s tradičním stylem. Ať už si z jejich nabídky vyberete jakýkoliv kousek, vašemu domovu vždy dodá pocit bezpečí a útulné hřejivosti.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30