Difuzér MILLEFIORI MILANO SANDALO BERGAMOTTO 100ml

599,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 29682
Výrobce: Millefiori Milano
Doba provonění: 3 - 4 měsíce
Objem: 100 ml
Země původu: Itálie

Popis

TYP VŮNĚ: SANTALOVÉ DŘEVO A BERGAMOT (SANDALO BERGAMOTTO )

Vzácné koření ze santálového dřeva je považované za symbol životní síly. Jeho intenzivní kořeněné aroma odstraňuje stres a nervozitu, zpomaluje ale neuspává, lehce se snoubí s čerstvým závanem levandule a grapefruitu.

V balení je 7 stébel v délce 25 cm. Vonná kapalina vzlíná po přírodních stéblech a nadlouho provoní interiér. Skleněná lahvička je zakončena elegantním keramickým kroužkem. Velikost difuzéru 100 ml je vhodná do menších prostor.

Náplň vydrží 3-4 měsíce. Poté můžete zakoupit náhradní náplň 250 ml nebo 500 ml ve stejné anebo jiné vůni, případně také vyměnit tyčinky za nové. Intenzita vůně se liší podle počtu a délky vložených stébel. Délka vonění se liší podle mililitráže a také v závislosti na velikosti, teplotě a větrání místa, kam difuzér umístíte.

Značka: Millefiori Milano

MILLEFIORI MILANO - Itálie

Vůně výrazně ovlivňují naše pocity a dojmy. Chcete-li vytvořit ze svého domova rajskou oázu pro vás i vaše návštěvy, vsaďte na překrásné vůně od italské značky Millefiori Milano, která má své čestné místo na trhu svíček a vůní již od počátku 90. let.

V současnosti zahrnuje portfolio značky Millefiori Milano především luxusní svíčky, vonné difuzéry, vůně do auta, ale třeba i katalytické lampy nebo další vonné doplňky. Značka Millefiori Milano přitom úzkostlivě dbá na sledování nejnovějších trendů, novinek a zajímavostí v oblasti vůní, stejně jako rozvoj a modernizaci výrobků tak, aby svým zákazníkům nabízela stále to nejlepší. Ať už chcete rozmazlovat sebe, nebo své okolí, produkty Millefiori Milano jsou rozhodně dobrou volbou.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30