Difuzér Max Benjamin - True Lavender150ml

990,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: MB-D6
Výrobce: Max Benjamin
Doba provonění: 4 - 5 měsíců
Materiál: keramika, kov
Objem: 150 ml
Země původu: Irsko

Popis

Difuzér Max Benjamin - True Lavender

TYP VŮNĚ: AROMATICKÁ-KOŘENNÁ
 

SLOŽENÍ:

HLAVA: Eukalyptus, Máta

SRDCE: Levandule, Rozmarýn

ZÁKLAD: Pačuli


OBSAH BALENÍ: 
Keramický aroma difuzér včetně náplně o obsahu 150 ml
Tyčinky do aroma difuzéru 12 ks

VYUŽITÍ: Určeno do všech interiérů (menších i větších prostor), tato vůně Vám zabezpečí provonění interiéru 24 hodin denně.

Všechny produkty značky MAX BENJAMIN jsou vyrobeny v Irsku a jsou 100% přírodní.
Vonné difuzéry neobsahují alkohol jako nosič vůně, tím pádem vydrží mnohem déle a neodpařují se tak rychle, jako jiné difuzéry, které alkohol používají. Součástí každého difuzéru je keramická nádoba, 150 ml náplně a sada 12 textilních bílých hůlek, které se nemusejí otáčet, vůně se tak šíří všemi směry. Intenzitu provonění lze regulovat přidáním nebo ubráním tyčinek, dle potřeby zákazníka. Po vypotřebování je možné dokoupit už jen náhradní náplň, která se dodává včetně nových hůlek, tím pádem je možné vůně měnit dle libosti.
U této řady Classic je možno vybrat z mnoha druhů vůní a každá z nich je jedinečná.
Obsahuje eugenol, rostlinný glycerin a esenciální oleje.

Značka: Max Benjamin

MAX BENJAMIN - Irsko

Vůně mohou mít podle vědců i ozdravné účinky a výrazný vliv na psychiku, čehož je irská značka Max Benjamin jasným důkazem. Pokud nějaké vůně dovedou vykouzlit úsměv na vaší tváři a zaujmout vaši mysl už při vstupu do místnosti, pak jsou to jednoznačně ty od značky Max Benjamin.

Irská značka Max Benjamin patří mezi výrobce vonných difuzérů a svíček, které jsou stoprocentně přírodní a ručně vyráběné. V každé ze svíček Max Benjamin tedy najdete pouze stoprocentní rostlinný vosk, přírodní esenciální oleje a bavlněný knot. Kromě toho zaujme každý z kousků i originálním propracovaným designem a prvotřídní kvalitou vůní, které lahodí nosu a díky nulovém obsahu alkoholu vydrží dlouhé hodiny. Pokud svíčkám fandíte, nebo hledáte opravdu luxusní dárek pro někoho výjimečného, produkty Max Benjamin určitě oceníte.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30