Vůně do auta Millefiori Milano GO Vanilla & Wood černá

269,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 29945
Výrobce: Millefiori Milano
Doba provonění: 1 - 2 měsíce
Země původu: Itálie

Popis

Charakteristika vůně - Vanilka a dřevo (Vanilla & Wood)

Harmonickou orientální vůni vytváří spojení nevinné vanilky se vzácným santalovým dřevem. Jednoduchá a krásná vůně navozující atmosféru, pohody, vyrovnanosti až euforie láká každého k přivonění.

Doba provonění: 1-2 měsíce

Jedinečná atmosféra pro každou vaší cestu. Balení obsahuje 2 ks vonných kapslí do pouzdra z kolekce vůní do auta Millefiori GO - každá vydrží vonět 1-2 měsíce. Vyjměte z pouzdra vypotřebovanou náplň a vložte novou. Výrobek se zasune klipem do ventilace v autě.

Značka: Millefiori Milano

MILLEFIORI MILANO - Itálie

Vůně výrazně ovlivňují naše pocity a dojmy. Chcete-li vytvořit ze svého domova rajskou oázu pro vás i vaše návštěvy, vsaďte na překrásné vůně od italské značky Millefiori Milano, která má své čestné místo na trhu svíček a vůní již od počátku 90. let.

V současnosti zahrnuje portfolio značky Millefiori Milano především luxusní svíčky, vonné difuzéry, vůně do auta, ale třeba i katalytické lampy nebo další vonné doplňky. Značka Millefiori Milano přitom úzkostlivě dbá na sledování nejnovějších trendů, novinek a zajímavostí v oblasti vůní, stejně jako rozvoj a modernizaci výrobků tak, aby svým zákazníkům nabízela stále to nejlepší. Ať už chcete rozmazlovat sebe, nebo své okolí, produkty Millefiori Milano jsou rozhodně dobrou volbou.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30