Houbička Konjac Beauty Formulas Charcoal

89,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: BFLCH12690
Výrobce:

Popis

Bamboo Charcoal - Facial Sponge
Unikátní houbička na obličej z aktivního bambusového uhlí. Nová a vysoce účinná péče o pleť.100 % přírodní.

Obsahuje aktivní dřevěné uhlí, přírodní minerály a Anti-oxidanty poskytující hluboký, nedráždivý čistící účinek. Bez sulfátů nebo parabenů, jen jednoduchá, čistá, ekologická a biologicky rozložitelná. Houbička KONJAC je vyrobena ze 100 % konjac prášku (popel z dřevěného bambusového uhlí). Žádné chemikálie, toxíny nebo parabeny, je 100% biologicky rozložitelná. Její přírodní minerály a anti-oxidanty dodávají jemné, hebké a nedráždivé čistící účinky. Přidané aktivované dřevěné uhlí napomáhá absorbovat oleje a nadměrné kožní vylučování, zatímco houbička čistí nečistoty a odtraňuje mrtvé kožní buňky. To vše vám pomůže k navrácení vašeho přírodního lesku, zachovávajíc vaši pokožku s pocitem jemnosti a pružnosti.

Návod k použití: Namočte houbičku do teplé vody k jejímu zjemnění a jemně zmáčkněte v dlaních k vymačkání přebytečné vody, nikdy nepoužívejte houbičku suchou. Opatrně otírejte houbičkou krouživými pohyby váš obličej a tělo. Po použití opláchněte houbičku čistou vodou a nechejte přirozeně vyschnout. Houbička se zjemní a zhrubne.

TOP TIPY - Ke zlepšení účinnosti můžete s houbičkou použít váš oblíbený čistící přípravek. Vyměňte prosím houbičku po 2-3 měsících používání.

Klíčové funkce Kojac obličejové houbičky: *extra měkká struktura, jemně loupe/odlupuje *vhodná pro jemnou a citlivou pokožku * přirozeně udržovatelná

Značka:

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30