Hydro ultrazvukový difuzér Millefiori Milano Dove

1 499,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 34561
Výrobce: Millefiori Milano
Barva: bílá
Země původu: Itálie

Popis

Elegantní ultrazvukový difuzér se používá s vonnými olejíčky řady Millefiori Natural. Stačí pár kapek do vody a díky rychlému odpařování se vůně pokojem line za pár okamžiků. Zároveň dochází ke zvlhčení vzduchu. Použití je zcela bezpečné a jde o zajímavý a funkční doplněk. Ultrazvukový difuzér má zcela tichý chod a svítí - buď se střídají barvy, nebo lze zvolit pouze jednu. Do nádobky nalijte dle návodu určené množství vody a nakapejte vonný olejíček podle požadované intenzity. Po odpaření vody se difuzér automaticky vypne. Výrobek nehřeje.

Značka: Millefiori Milano

MILLEFIORI MILANO - Itálie

Vůně výrazně ovlivňují naše pocity a dojmy. Chcete-li vytvořit ze svého domova rajskou oázu pro vás i vaše návštěvy, vsaďte na překrásné vůně od italské značky Millefiori Milano, která má své čestné místo na trhu svíček a vůní již od počátku 90. let.

V současnosti zahrnuje portfolio značky Millefiori Milano především luxusní svíčky, vonné difuzéry, vůně do auta, ale třeba i katalytické lampy nebo další vonné doplňky. Značka Millefiori Milano přitom úzkostlivě dbá na sledování nejnovějších trendů, novinek a zajímavostí v oblasti vůní, stejně jako rozvoj a modernizaci výrobků tak, aby svým zákazníkům nabízela stále to nejlepší. Ať už chcete rozmazlovat sebe, nebo své okolí, produkty Millefiori Milano jsou rozhodně dobrou volbou.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30