Kabelky Agabag opěvují LEGO

Bc. Lucie Drahošová
23.4.2015
  • Design

Hravost je důležitá v každém věku, a to nejen při rozličných činnostech, ale také v módě. Pokud zatím tápete, jaký hravý prvek byste mohli do svého šatníku propašovat, pak váš problém vyřeší Agabag. Toto slůvko znějící jako kouzelné zaříkadlo v sobě skrývá módní značku, která nabízí kolekci módních doplňků inspirovaných kostkami LEGO. V nabídce Agabag najdete desítky psaníček, kabelky, náramky, prsteny, manžetové knoflíčky, a navrch i USB disky nebo bytové doplňky.

Kolekce značky Agabag je ve skutečnosti doopravdy vyrobená z kostek LEGO, ty jsou ale pochopitelně doplněny o další podkladové materiály, které propůjčují jednotlivým kouskům správné tvary a dodávají funkčnost. Vnitřní část kabelek je nejčastěji saténová, vnějšek je pak opatřen nízkými lego kostkami. Ty jsou však kladeny výhradně vedle sebe, nikoliv ve vrstvách, takže jednotlivé kousky zůstávají přirozeně pružné a funkční.

Typické jsou pro kolekci především kabelky typu psaníčka, které v některých případech hýří barvami a v jiných naopak dbají na decentnost. V kolekci najdete elegantní černou kabelku se zlatým zapínáním, hravý model s motivem britské vlajky, veškeré jednobarevné kousky, námořnické modrobílé psaníčko nebo i rozličné pestrobarevné modely. Aktuálně také Agabag nabízí limitovanou edici psaníček kombinující bílou barvu s další pestrou barvou ve čtyřech variantách – růžové, fialové, olivové a azurové.

Kromě psaníčkových kabelek zahrnuje repertoár Agabag i větší tašky, drobné tašky přes rameno, peněženky, pánské doplňky, množství bižuterie a také doplňky do interiéru. Vše přitom využívá LEGO kostek či jiných součástek, například koleček nebo i drobného nábytku, který běžně najdete v soupravách LEGO.

Skvělá zpráva je, že veškeré produkty si můžete bez potíží koupit online, a to na oficiálních stránkách výrobce nebo prostřednictvím portálu etsy. Připravte si ale pěknou sumičku. Psaníčka totiž stojí od čtyř do osmi tisíc, větší kabelky od 15 do 20 tisíc. Bižuterie vyjde na 300 až 800 korun. Pánové pak možná ocení manžetové LEGO knoflíčky v ceně okolo 500 korun. Jako třešničku na dortu si můžete vybrat kromě módy třeba i některý z USB disků vytvořených z LEGO postaviček nebo lampu z kostek LEGA.

Zdroj a foto: design-milk.com

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30