Kávový peeling BODYBE Scrub Coconut 200 g

459,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: SCRUB4
Výrobce: Bean Body
Barva: černá
Hmotnost: 200 g

Popis

Celulitida? Hrubá pokožka a suchá kůže? Akné, ekzémy nebo strie? S BODYBE Scrub je čas na změnu!

Exotická a pronikající vůně s pravými kousky sušeného a drceného kokosu, se kterou budete myšlenkami u moře při každé koupeli. BODYBE Scrub je speciální směs kávových zrn Robusta smíchaná s vysoce hydratačními oleji, které Vaší pokožce a pleti dodají jemnější a hladší vzhled ihned po první aplikaci.

Co obsahuje kávový peeling:

Kofein stimuluje krevní oběh a pomáhá snížit výskyt celulitidy, ekzémů, strií, stařeckých skvrn, křečových žil a lupenky. Třtinový cukr a himalájská sůl odlupuje starou kůži, odstraní odumřelé buňky, akné a jiné kožní vady. Kokosový olej hydratuje a zvláčňuje vaši pleť. Mandlový olej vyživuje a regeneruje. Kakao a vitamin E mají vysoký obsah antioxidantů, které vyživují a chrání pokožku, podporují obnovu a omlazení buněk.

Použití:

Všechny krásné dny začínají ve sprše. Navlhčete pokožku, naberte velkou hrst BODYBE Scrubu a krouživými masážními pohyby jemně otírejte o pokožku. Zaměřte se na problémové partie. Nechte působit 5 minut a poté důkladně opláchněte z celého těla. Ideální použití je 2 až 3 krát týdně, nebo dle aktuální potřeby.

Upozornění:

Výrobek je výhradně určen pro zevní použití a nesmí se dostat do kontaktu s očima, ani jinými sliznicemi a je zakázáno ho požívat. I přes to, že výrobek využívá všech přírodních složek a ingrediencí, je vhodné otestovat výrobek na malé části Vaší pokožky a vyčkat 24 hodin na reakci. Pokud se objeví známky alergické reakce, přestaňte výrobek používat a vyhledejte lékaře. Pokud se výrobek dostane do kontaktu s očima, vypláchněte oči vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.

Značka: Bean Body

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30