Kávový tělový peeling Bean Body Máta 220 g

445,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: SCRUB-05
Výrobce: Bean Body
Barva: černá
Hmotnost: 220 g

Popis

Tělový peeling Bean Body Coffee Scrub Máta vyhladí vaši pleť a zanechá ji provoněnou mátou s  kávovým aroma.

Obsah: Tělový peeling z kávových zrn je skutečným potěšením. Úžasný pocit po koupeli je zaručen. Vaše plet bude jemná a hladká jako nikdy předtím. Kávové aroma si jednoduše zamilujete.

Kofein stimuluje krevní oběh a pomáhá snížit výskyt celulitidy, ekzémů, strií, stařeckých skvrn, křečových žil a lupénky. Demerara cukr a himalájská kamenná sůl očistí pokožku a odstraní odumřelé části, akné, černé tečky a jiné kožní nedokonalosti. Kokosový olej hydratuje pokožku a zanechává příjemnou vůni. Kakao a vitamín E mají vysoký obsah antioxidantů, které vyživují a chrání pokožku. Podporují obnovu tkáně a regeneraci buněk.

Použití:
Navlhčete pokožku, krouživými pohyby nanášejte peeling (množství do dlaně) a nechejte 5 minut působit. Poté opláchněte.

Sparks je britská outsourcingová společnost, která světovým beauty značkám poskytuje řešení prodeje, logistiky, marketingu, PR, digitálních a online technologií. Zaštiťuje například značky Hawkins & Brimble, Bean Body, aj.

Bean Body - přírodní, fair-trade značka pleťové kosmetiky pocházející z Austrálie. Představuje cenově dostupné produkty vyráběné v duchu fair-trade, z čistě přírodních složek nejvyšší kvality. Produkty značky Bean Body pečují o vaši pleť stejně tak jako pečují o svět kolem nás. Certifikované výrobní postupy snižují riziko vzniku alergické rekace, produkty značky Bean Body nebyly nikdy testovány na zvířatech.

Vhodné pro vegany, bez parabenů, bez GMO.

Složení:
Coffea Arabica Seed Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sucrose, Sodium Chloride, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Exract, Hyaluronic Acid.

 

Značka: Bean Body

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30