Křeslo ve stylu origami

Bc. Jana Štýbnarová
3.10.2014
  • Design

Pokud máte rádi netradiční nábytek, máme pro vás další inspiraci od architektů z kanadského studia blackLAB architects inc. Již počátkem letošního roku přišli s prototypem pohovky inspirované ručně vyráběnými papírovými skládačkami origami a po více jak půl roce jsou tu opět s dalšími kousky do kolekce.

Nyní k pohovce přidali ještě stylové křesílko a malou šikovnou poličku. Velkou výhodou tohoto nábytku je jeho mobilita. Pokud najednou potřebujete udělat v bytě místo, není nic jednoduššího než je složit a uskladnit, než budete mít opět prostor k tomu, abyste je mohli ukázat celému světu. Křesílko se skládá z rozkládací ocelové konstrukce a desky z ořechového dřeva či laminátové desky ve třech barevných provedeních spojené klavírovými panty. Svým tvarem připomíná hnízdečko, do kterého se rádi uvelebíte a budete relaxovat. Polička je pak tvořena pouze deskou a panty, deska je ze stejného materiálu a ve stejných barvách jako křesílko. Na výběr je i varianta poličky doplněná o LED osvětlení vhodné i ke čtení. Je také snadno rozložitelná, proto ve chvílích kdy ji nepotřebujete, nebude zabírat téměř žádné místo.

Na těchto příkladech můžete vidět, že opravdu v jednoduchosti je krása a když je ta krása navíc i praktická, tak co víc si přát.

Zdroj: www.design-milk.com, www.kickstarter.com

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30