Láhev Equa Active White 550ml

499,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: EQ.ACW
Výrobce: Equa
Barva: bílá, černá, průhledná
Materiál: silikon, sklo
Vhodné: myčka na nádobí
Rozměr: 24x7cm

Popis

Kolekce lahví Equa ACTIVE byla vytvořena pro aktivní, sportovně založené lidi, kteří mají rádi každodenní pohyb a zdravý životní styl. Láhev výborně sedne do dlaně, je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je lehké a odolné. Silikonové prvky dotvářejí skvělý design lahve Equa ACTIVE a zároveň zvyšují ochranu láhve před případnými nárazy. Objem 550ml.

Pro ty, kteří chtějí být cool a crazy!

Každá láhev obsahuje silikonový proužek, který můžete nosit na zápěstí. Stačí pokud budete mít láhev Equa ACTIVE v posilovně, ve fitness, nebo při jakékoliv sportovní aktivitě, silikonový proužek na ruce Vám připomene, že je třeba dodržovat pitný režim.

Buď cool, buď crazy s lahví Equa ACTIVE.

Značka: Equa

Mladá slovinská značka EQUA byla založená v roce 2010. Její filozofie se zaměřuje zejména na výrobu ekologických lahví na pití z odolného borosilikátového skla a bezpečných plastů (bez obsahu BPA), a tím se snaží maximálně přispět k zdravějšímu životnímu prostředí bez zbytečného odpadu. To vše navíc v nadčasovém designu. Díky prémiovým materiálům jsou láhve vhodné pro chlazené i horké nápoje (max 90°C) a jsou 100% recyklovatelné. Některé produkty jsou vyráběné v České Republice.

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30