Láhev Equa Feather 600ml

309,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: EQ.FEA6
Výrobce: Equa
Barva: průhledná, růžová, šedá
Materiál: plast (bez BPA), silikon
Vhodné: myčka na nádobí
Rozměr: 21,5x7cm

Popis

Zdravá láhev Equa z limitované edice Esprit je tu právě pro Vás. Stylový design a její praktické vlastnosti z ní dělají Vašeho nového společníka do práce, na sport, do školy a školky, na cesty, zkrátka na každý den.

Láhev o objemu 600 ml je vyrobena ze speciálního materiálu Tritan, který odolává teplotám až do 100 stupňů celsia, takže je vhodná na teplé (káva, čaj) i studené nápoje (voda, džus).

Zdravá lahev Equa je vyrobena z organických materiálů a neobsahuje žádné škodlivé látky jako například BPA, které se nachází v některých plastech. Údržba je velmi jednoduchá, můžete ji mýt ručně, ale i v myčce nádobí.

A nezapomeňte, ročně lidstvo spotřebuje asi 1,5 milionu tun plastových lahví, z nich se recykluje sotva 20% a zbylých 80% se vyhazuje a rozkládá v přírodě téměř 500 let. A proto přispějte i vy k ochraně životního prostředí. Zdravá lahev Equa šetří nejen životní prostředí, ale i Vaši peněženku, protože voda z vodovodu je stejně kvalitní jako balená voda z obchodu, ale podstatně levnější.

Značka: Equa

Mladá slovinská značka EQUA byla založená v roce 2010. Její filozofie se zaměřuje zejména na výrobu ekologických lahví na pití z odolného borosilikátového skla a bezpečných plastů (bez obsahu BPA), a tím se snaží maximálně přispět k zdravějšímu životnímu prostředí bez zbytečného odpadu. To vše navíc v nadčasovém designu. Díky prémiovým materiálům jsou láhve vhodné pro chlazené i horké nápoje (max 90°C) a jsou 100% recyklovatelné. Některé produkty jsou vyráběné v České Republice.

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30