Láhev Equa Mismatch Sage, 750ml

599,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: EQ.MM7SA
Výrobce: Equa
Barva: bílá, šedá
Materiál: koženka, sklo
Vhodné: myčka na nádobí
Rozměr: 22,5x8 cm

Popis

Zdravá láhev s ochranným designovým obalem.

Kolekce lahví Equa Mismatch byla navržena tak, aby se odlišila od běžného stylu. Pevná odolná skleněná láhev v kombinaci s netradičním pestrobarevným obalem z plsti působí velmi inovativně, až nekonvenčně. Zaujme už na první pohled, svým netradičním designem. Objem 750 ml.

Kolekce lahví Mismatch je unikátní v mnoha ohledech. Lahve z této kolekce jsou vyrobeny z tepelně velmi odolného borosilikátového skla, avšak hlavní inovací je jeho speciální barevný obal z koženky nebo plsti. Obal zároveň chrání láhev před pádem, před různými nečistotami, ale působí i jako tepelný izolátor, který udrží Váš nápoj déle v teple. 

Značka: Equa

Mladá slovinská značka EQUA byla založená v roce 2010. Její filozofie se zaměřuje zejména na výrobu ekologických lahví na pití z odolného borosilikátového skla a bezpečných plastů (bez obsahu BPA), a tím se snaží maximálně přispět k zdravějšímu životnímu prostředí bez zbytečného odpadu. To vše navíc v nadčasovém designu. Díky prémiovým materiálům jsou láhve vhodné pro chlazené i horké nápoje (max 90°C) a jsou 100% recyklovatelné. Některé produkty jsou vyráběné v České Republice.

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30