Plastová napichovátka Koziol se stromem kytičky 8 ks 19x17x3 cm

399,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 3126001
Výrobce: Koziol
Barva: bílá, červená, fialová, růžová
Materiál: plast (Melamine & BPA free)
Rozměr: 19x17x3 cm

Popis

Set 8 kusů barevných transparentních napichovátek s kytičkou v barvě olivové, modré, růžové a oranžové ve stromovém stojánku. Nesmí chybět na žádné oslavě, kde se podávají jednohubky. Vhodné i pro děti. Ideální na léto.

Všechny produkty jsou kompletně vyráběny v Německu. V Koziol i chladící voda pochází z vlastního přírodního pramene. Neobsahují BPA  a melamin . K výrobě nejsou používány termoplasty ani změkčovadla. Všechen odpad z produkce je recyklován. Německá firma Koziol nabízí skutečné skvosty určené pro milovníky designu, spojené s praktičnosti, dokonalou funkčností a krásou v různých barvách ze kterých si určitě vyberete.

Značka: Koziol

KOZIOL - Německo

Hravé, vtipné, pestré. Takové jsou bytové doplňky německé značky Koziol, které se vyznačují zábavností linií, motivů i barev, díky kterým oživí každý interiér.

Německá značka Koziol se specializuje na výrobu doplňků z plastu, a to již od roku 1972. Její portfolio zahrnuje praktické doplňky do kuchyně či koupelny, ale i dekorativní prvky jako jsou hodiny či šperkovnice. Po designové stránce se značka Koziol často přiklání k zábavným a zvířecím motivům s důrazem na detail, ke hře s liniemi a pestrým barvám.

Ať už hledáte další veselý prvek do svého pestrého interiéru, nebo naopak potřebujete rozjasnit jinak umírněné provedení místnosti, některý z kousků od značky Koziol rozhodně nebude šlápnutím vedle.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30