Náplň do difuzéru Max Benjamin AMALFI - DOLCE SOLE 150ml

589,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: MB-ADR2
Výrobce: Max Benjamin
Doba provonění: 4 - 5 měsíců
Objem: 150 ml
Země původu: Irsko

Popis

Náplň do difuzéru Max Benjamin Amalfi - Dolce Sole

TYP VŮNĚ : CITRUSOVO-KVĚTINOVÁ
 

SLOŽENÍ:

HLAVA: Limetka z Amalfi, Bergamot

SRDCE: Neroli, Jasmín, Pivoňka

ZÁKLAD: Pižmo, Pačuli


OBSAH BALENÍ: 
Náplň do aroma difuzéru 150 ml
Tyčinky do aroma difuzéru 12 ks

VYUŽITÍ: Určeno do všech interiérů (menších i větších prostor), tato vůně Vám zabezpečí provonění interiéru 24 hodin denně.

Všechny produkty značky MAX BENJAMIN jsou vyrobeny v Irsku a jsou 100% přírodní.
Náhradní náplně do difuzérů neobsahují alkohol jako nosič vůně, tím pádem vydrží mnohem déle a neodpařují se tak rychle, jako u jiných difuzérů, které alkohol používají. Součástí každé náhradní náplně je sada 12 ratanových hůlek, kde se vůně nasaje do pórů a stoupá vzhůru, tyčinky je nutno otáčet, a to pocitově nebo cca jednou za týden. Intenzitu provonění lze regulovat přidáním nebo ubráním tyčinek, dle potřeby zákazníka. 
U této řady Amalfi je možno vybrat ze tří druhů jedinečných vůní s mořským nádechem, podle pohádkového přímořského městečka jihoitalského regionu Kampánie v provincii Salerno.
Obsahuje eugenol, rostlinný glycerin a esenciální oleje.

Značka: Max Benjamin

MAX BENJAMIN - Irsko

Vůně mohou mít podle vědců i ozdravné účinky a výrazný vliv na psychiku, čehož je irská značka Max Benjamin jasným důkazem. Pokud nějaké vůně dovedou vykouzlit úsměv na vaší tváři a zaujmout vaši mysl už při vstupu do místnosti, pak jsou to jednoznačně ty od značky Max Benjamin.

Irská značka Max Benjamin patří mezi výrobce vonných difuzérů a svíček, které jsou stoprocentně přírodní a ručně vyráběné. V každé ze svíček Max Benjamin tedy najdete pouze stoprocentní rostlinný vosk, přírodní esenciální oleje a bavlněný knot. Kromě toho zaujme každý z kousků i originálním propracovaným designem a prvotřídní kvalitou vůní, které lahodí nosu a díky nulovém obsahu alkoholu vydrží dlouhé hodiny. Pokud svíčkám fandíte, nebo hledáte opravdu luxusní dárek pro někoho výjimečného, produkty Max Benjamin určitě oceníte.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30