Obrazy

Bc. Jana Štýbnarová
14.8.2014
  • Interiér

Obrazy jsou ozdobou každého interiéru ať už je o moderní, více technický či odrážející doby minulé. Vždy jsou vhodným doplňkem k dotvoření uceleného pohledu na místnost. S nimi se z vašeho domu stane opravdový domov, vždyť kdo by chtěl mít v bytě holé zdi, už i naši předci o tom věděli své.

Pod pojmem obraz si jistě každý představí dvojrozměrnou malbu na plátně nataženém na dřevěné konstrukci, ale né vždy je tomu tak. Dnes je velmi oblíbenou technikou například tisk, především ten digitální u kterého je výhodou široká škála motivů, navíc je tu i možnost nechat si na zakázku vytisknout rodinné či vaše oblíbené fotografie. Obraz se také tiskne na plátno a napíná se na dřevěnou konstrukci jako u klasických obrazů. Dalším unikátem jsou trojrozměrné obrazy, které jsou ručně malované na plátno a přesto vystupují z obrazu a vytváří tak plastický efekt. Originální jsou také několikatidílné obrazy, kdy hlavní motiv přechází plynule z jednoho dílu na druhý. Kterýkoliv ze zmíněných typů obrazu se dá nechat zarámovat a až na ty plastické také zasklít, díky závěsnému systému na druhé straně je ale můžete pověsit i jenom tak. Co se týče motivů, tak mezi nejoblíbenější můžeme zařadit obrazy s květinami od růží, přes fialky až po kopretiny či zvířaty jako jsou africké druhy či domácí mazlíčci. Své místo na trhu mají i abstraktní obrazy vycházející především z kombinace různých geometrických tvarů a barev. Především však záleží na typu interiéru, kde bude obraz viset. Do modernějších prostor se hodí spíše obrazy abstraktní, zatímco do klasických interiérů s nádechem starých časů je vhodnější umístit spíše obrazy tématické, květinové či portréty. Nejčastější velikost dřevěné konstrukce je 100 x 100 cm, ale v nabídce jsou také 80 x 80 cm, 60 x 60 cm, či podlouhlé 150 x 50 cm.

Pokud si tedy vybíráte obraz do své domácnosti či kanceláře a stále ještě nevíte po čem sáhnout, máme pro vás tip, z široké nabídky designových obrazů v našem e-shopu si jistě vybete.

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30