Originální sluchátka Slide

Bc. Jana Štýbnarová
2.9.2014
  • Design

Znáte tu situaci kdy si úhledně poskládáte sluchátka do kapsy a za chvíli je vytáhnete totálně zamotaná, že nevíte kde je konec a kde začátek? A také zuříte, když se je snažíte dlouhé minuty rozmotat a přitom už byste si rádi něco poslechli?

Tak právě pro vás je tu novinka od značky Zipbunds s názvem Slide. Vypadají sice jako klasická sluchátka, ale fígl je v tom, že fungují na principu zipu, kdy tahem kostky s logem společnosti nahoru se kabely spojí v jeden a sluchátka se tak již nebudou mít šanci zamotat. Dáno je to díky tomu, že na kabelu k levému sluchátku je vyryta drážka a na pravém kabelu je umístěn výčnělek, který perfektně zapadne do drážky a vytvoří tak pevný spoj.

Sluchátka jako taková jsou velmi pohodlná a bezpečná, oporu mají ve vnějším uchu, jelikož je méně citlivé než to vnitřní. Od sluchátek ale samozřejmě očekáváte především optimální kvalitu zvuku a to tyto stylové sluchátka splňují, nabízejí vám dynamický zvuk napájený přes ovladač Zipbuds ZBX High Performance Drivers, na kterém společnost pracovala více jak dva roky. S drobným vylepšením přišli i u 3,5 mm Jacku, který už s kabelem netvoří úhel pravý ale tupý, díky čemuž se lépe udrží ve vaší kapse a navíc nevytváří takový tlak na koncovku ve vašem telefonu či přehrávači. Tato jedinečná sluchátka Slide si můžete pořídit ve třech barvách a to elegantní černé, jasně modré a zářivé žlutozelené.

A konečně si tak můžete užít pořádnou dávku muziky bez útrap.

Zdroj: www.design-milk.com, www.zipbuds.com

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30