Pánská dárková kosmetická sada péče o vousy a knír Baylis & Harding – Zázvor a Limetka,4ks

499,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: FDGL19BRDTIN
Výrobce: Baylis & Harding

Popis

Stylová pánská dárková sada péče o vousy a knír s osvěžující vůní zázvoru a limetky.

Obsahuje:
- Šampon na vousy 100ml
- Balzám na vousy 30ml
- Mýdlo 25g
- Vosk na vousy 50gStylová dárková sada obsahuje vše, co potřebujete k vytvoření uvolňující atmosféry jako stvořené k uvolnění mysly i těla po náročném dni.

Zanechá Vaši pokožku i mysl nádherně provoněnou a uvolněnou.

Baleno v dárkovém boxu.
Perfektní jako milá pozornost pro každou příležitost.

Šampon na vousy - naneste do dlaně potřebné množství šampónu a třete vousy, dokud nezačne lehce pěnit. Pro lepší výsledky nechte šampón působit na vousech několik minut a poté opláchněte.

Balzám na vousy - naneste malé množství balzámu do dlaní, jemně v nich rozetřete a poté vetřete do vousů od jejich kořínků až po konečky. Po aplikaci balzámu vytvarujte pomocí hřebínku či kartáčku požadovaný tvar.

Vosk na vousy - malé množství vosku rozetřete v dlaních a rovnoměrně naneste na vousy.

Mýdlo - naneste na vlhkou pokožku, jemně rozetřete a důkladně opláchněte vodou

Zázvor a Limetka. Čistá, pánská vůně tvořená směsí citrusové limetky a hřejivého zázvoru. Jemně čistí a povznáší smysly. Osvěžující tóny limetky a zázvoru jsou smíchány se zemitými tóny jantaru čímž zaručují povzbuzující a dlouhotrvající vůni.

Neužívat vnitřně
Netestováno na zvířatech
Bez parabenů

Společnost Baylis & Harding, založená v roce 1970, je rodinný podnik se sídlem v srdci Anglie. Od skromných počátků se Baylis & Harding propracovala až k mezinárodní úspěchu s cenově dostupnými luxusními výrobky. Její produkty naleznete v polovině domácností ve Velké Británii. Příběh Baylis & Harding je příběhem tvrdé práce, vášně a odhodlání založeným na silných rodinných hodnotách.

Značka: Baylis & Harding

Podtitulem britské kosmetické značky Baylis & Harding je „Luxus na dosah“, a právě tyto dvě přednosti vás na ní maximálně potěší. Kvalita jejích kosmetických produktů je maximální, ať už jde o složení, nebo i dokonale vyšperkovaná zlatavá balení, která zalahodí každému oku. Naopak cenu značka stlačila na dosažitelnou úroveň, díky čemuž můžete rozmazlovat nejen sebe, ale i své blízké.

Portfolio značky Baylis & Harding zahrnuje plejádu produktů tělové a koupelové kosmetiky, od sprchových gelů a šamponů, přes mýdla, až po tělová mléka či krémy. Značka se přitom zaměřuje nejen na dospělé, ale také na děti, u kterých vyměnila luxusní balení za hravé obrázkové produkty.

Specifickou část portfolia pak věnuje Baylis & Harding dárkovým sadám. Každý z jeden produktů značky již sám o sobě vás vždy mile potěší luxusním a stylovým designem. Komplexní dárkové sady jdou však ještě dále a kombinací produktů ve zlatých krabičkách, taštičkách a dózách ve vás okamžitě vyvolají pocit výjimečnosti.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30