Placatá láhev Memobottle

Bc. Jana Štýbnarová
10.9.2014
  • Design

V dnešním světě jsme doslova zavaleni plastovými lahvemi ať jsou malé či velké, čiré či barevné. A co si budeme povídat, většinou je použijeme jednou a končí v lepším případě ve žlutém kontejneru. Ale pokud nejste proti používat láhev i opakovaně, máme pro vás tip od australských designérů.

Tato originální láhev na vodu s názvem Memobottle není jako všechny ostatní lahve kulatá, ale připomíná svým obdélníkovým tvarem knihu či tablet. Je tenká a přesto se do ní vejde 750 – 1250 ml. Svůj nezaměnitelný tvar nemá jen tak náhodou, ale účelně aby se vešla do kterékoliv tašky či batohu a nezabírala cenný prostor, krásně ji vložíte mezi ostatní knihy či hned vedle notebooku a jde se. Láhev je vyrobena ze speciálního odolného, zdraví nezávadného plastu bez BPA. Má dlouhou životnost, takže ji lze využívat opakovaně a dokonce i mýt v myčce nádobí. Je šetrná k přírodě a jejím poselstvím je zredukovat množství plastů ve světě. Vyrábí se ve třech velikostech a to největší o objemu 1250 ml a rozměrech 21,6 x 27,9 cm či o stejném objemu, ale s rozměry 21 x 29,7 cm jako A4, nebo menší o objemu 750 ml a rozměrech 14,8 x 21 cm jako A5.

Memobottle je jistě krokem kupředu a má potenciál zapůsobit na lidi, aby se zamysleli nad situací a přešli z lahví na jedno použití na láhve co jen tak nevyhodí, obzvlášť pokud to budou takové jedinečné designové kousky.

Zdroj: www.design-milk.com, www.kickstarter.com

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30