Pleťová maska slupovací Beauty Formulas Charcoal

55,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: BFLCH12386
Výrobce:

Popis

Charcoal - Deep Absorbing Facial Mask
Dvoukroková detoxikační pleťová maska s černým uhlím. Nová a vysoce účinná péče o pleť. Kombinuje jemně čistící gel, který připraví pleť pro aplikaci hloubkově působící slupovací masky. Čistící gel je efektivním spojením ingrediencí s extrakty medu, okurky a citronu. Rychle vyčistí pleť, odstraní špínu a nečistoty z povrchu pleti. Slupující maska s černým uhlím. Proniká do hloubky pleti, vytahuje nečistoty z pórů. Snadno se slupuje a zanechává pleť úžasně čistou a vypnutou.

Použití: Navlhčete obličej teplou vodou, otevřete krok 1 a aplikujte Čistící gel. Krouživými pohyby vytvořte pěnu, kterou rozprostřete po celém obličeji, s opatrností kolem očí. Po krátkou dobu vytvořenou pěnou masírujte obličej. Obličej opláchněte a vysušte. Otevřete výrobek a aplikujte peelingovu masku s dřevěným uhlím v tenké vrstvě a rovnoměrně po celém obličeji s opatrností kolem očí, obočí a rtů. Nechejte působit přibližně 15 minut nebo do úplného zaschnutí masky. Pomalu začněte masku sloupávat, netahejte. Začněte od spodní části obličeje. Opláchněte obličej k odstranění zbytků masky. Vysušte do sucha.

Upozornění: Vyvarujte se použití na poraněnou, zanícenou, podrážděnou nebo spálenou pokožku. Pokud pocítíte podráždění, opláchněte a okamžitě přestaňte používat. Pokud symptomy přetrvávají, vyhledejte lékařskou pomoc. Zabraňte vniknutí do očí. Pokud k tomu dojde, vypláchntěte teplou vodou. Pro zevní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření ihned spotřebujte.

Značka:

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30