Pleťová maska slupovací MARION DETOX BLACK PEEL OFF 6 g

39,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: MRN1350
Výrobce: Marion
Hmotnost: 6 g

Popis

Slupovací pleťovací maska s aktivním dřevěným uhlím a lékořicovým extraktem pro uvolnění pórů. 

4 účinky: redukce nedostatků pleti, regulace kožního mazu, vyhlazení pokožky, odstranění nečistot z pórů

Maska BLACK PEEL OFF - pleťová maska je nové řešení pro odstranění nečistot z pleti. Detoxikační vzorec je založen na aktivním uhlí, který absorbuje toxiny a čistí póry. Odstraňuje mrtvé buňky a zabraňuje vzniku černých teček, zanechává pokožku svěží, vyživenou a měkkou na dotek. Extrakt z lékořice reguluje tvorbu kožního mazu, uklidňuje zánětlivou kůži a odstraňuje nečistoty. Odlupovací maska je husté a gelové konzistence. Při zaschnutí vytváří jednotnou vrstvu, kterou lze snadno odstranit. 

Problém: smíšená, mastná pleť se sklonem k tvorbě akné

Použití: Omyjte tvář teplou vodou. Použijte parn obličejovou lázeň nebo zakryjte obličej vlhkým, velmi teplým ručníkem a nechejte jej 3 minuty působit. Tím se otevřou póry. Osušte tvář. Naneste masku na tvář nebo pouze na problématická místa "T" (čelo, nos, brada). Vyhněte se oblasti očí a obočí. Vyčkejte 25-45 minut, dokud maska nezaschne. Masku jemně odlupujte v jednom kusu. Částečky nesloupnuté masky odstraňte pomocí vatové podušky s odstraňovačem make-upu nebo vlhčeným ubrouskem. 

Upozornění: Nepoužívejte na poraněnou nebo citlivou pleť, náchylnou k podráždění. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Chraňte před přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotách od +5°C do +25°C.

Značka: Marion

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30