Redesign studia MTV Networks v Berlíně

Mgr. Sandra Vasková
6.2.2011
  • Interiér

Ústředna MTV Networks v Berlíně se dočkala vytoužené rekonstrukce. Zásluhu na tom má německá cestovní agentura Dan Pearlman. Vytvořila studiu novou recepci, která své návštěvníky bude lákat a vítat již od vstupu do budovy. I prostory pro setkávání a místnosti pro odpočinek byly dovybaveny současnými moderními doplňky i nezbytnostmi. Hlavní myšlenkou této změny se stalo heslo „rovnováha v pracovním životě".

Atrium v prvním patře bylo přivedeno zpět k životu pomocí pečlivě vybraných, zábavných a pestrých kousků nábytku. Obědová místnost i zasedací místnosti budou schopny odteď pojmout na 250 členů. Nutností nebylo pouze spojit lidi dohromady a vytvořit pro ně velké prostory, ale také pro ně zajistit příjemné pracovní prostředí. Současně bylo myšleno a dbáno na spojení mezi moderními hlasovými sítěmi ve studiu a detailně propracovanými ateliéry. „Větší svoboda pohybu i privátní prostory přispívají k lepšímu sladění pracovního a rodinného života na pracovišti," prozrazují svůj záměr tvůrci rekonstrukce. Zaměstnanci budou mít vždy několik možností, tak zde trávit svůj volný čas. Mohou se rozhodnout, zda chtějí poobědvat v kuchyni, v Blue salonku nebo ve stylové zahradě zkrášlené baldachýny. Nabízejí se jim i sporty pro aktivní trávení volna v mezičase. Ti, kteří o přestávkách potřebují své tělo protáhnout a načerpat trochu adrenalinu, si mohou zahrát ve sportovním salonku stolní fotbal či stolní tenis. Přátelské a motivující pracoviště, víc takových!

Zroj a foto: www.freshome.com

 

doprava zdarma

objednávky nad 1 999,- Kč
 

Vrácení zboží

zboží můžete vrátit do 14 dnů
 

+420 775 263 263

uživatelská podpora