Skvost z pera architektonického studia A-cero

Dagmar
21.5.2011
  • Architektura

Španělský architektonický atelier A-cero vybudoval na okraji Madridu další ze svých impozantních děl. Betonový kolos luxusního a rozlehlého rodinného domu organicky vyrůstá ze země a poutá na sebe pozornost především díky sochařsky vyvedenému hlavnímu vstupu, který je chráněný betonovou markýzou s vysokými bočními stěnami. A-cero ani tentokrát nemuseli nijak šetřit prostorem ani financemi. Dům se dvěma  nadzemními a jedním podzemním podlažím obsahuje všechny možné funkce, které si jen dokážete v rodinném domě představit. Při pohledu na mohutné betonové konzoly a masivní stropní desky i stěny se přímo nabízí zprofanované „Můj dům, můj hrad".

Do podzemního podlaží můžeme sestoupit hned ze dvou možných míst. Jedním je hlavní schodiště ze společenské části, umístěné v přízemí. V této části suterénu se nachází soukromé kino, bazén, soukromé fitness a relax. V druhé části suterénu, která je přístupná po přímém schodišti z garáže, jsou umístěné technické místnosti a skladovací prostory. Přízemní podlaží je funkčně rozčleněno také na dvě části. Jakousi „obslužnou", ve které je kuchyně, koupelna a spíš a „noblesní", kde najdeme ohromný obývací pokoj s jídelnou, za kterým je umístěná kancelář. V horním podlaží jsou pak klasicky rozmístěné tři ložnice s koupelnami a šatnami pro obyvatele domu a pokoje pro hosty.

Zdroj a foto:  a-cero.com

doprava zdarma

objednávky nad 1 999,- Kč
 

Vrácení zboží

zboží můžete vrátit do 14 dnů
 

+420 775 263 263

uživatelská podpora