Sprchový gel Baylis & Harding - jednorožec, 500ml

169,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: BCSGUN
Výrobce: Baylis & Harding

Popis

Sprchový krém se sladkou vůní a designem jednorožce. Proměňte sprchu či koupel ve chvilku příjemné relaxace a hýčkejte tělo jemným sprchovým krémem.

Použití: Naneste na vlhkou pokožku, jemně rozetřete a poté pěnu důkladně opláchněte. Pokožka je sametově hebká, pružná a zářivá.

Není testováno na zvířatech!

Značka: Baylis & Harding

Podtitulem britské kosmetické značky Baylis & Harding je „Luxus na dosah“, a právě tyto dvě přednosti vás na ní maximálně potěší. Kvalita jejích kosmetických produktů je maximální, ať už jde o složení, nebo i dokonale vyšperkovaná zlatavá balení, která zalahodí každému oku. Naopak cenu značka stlačila na dosažitelnou úroveň, díky čemuž můžete rozmazlovat nejen sebe, ale i své blízké.

Portfolio značky Baylis & Harding zahrnuje plejádu produktů tělové a koupelové kosmetiky, od sprchových gelů a šamponů, přes mýdla, až po tělová mléka či krémy. Značka se přitom zaměřuje nejen na dospělé, ale také na děti, u kterých vyměnila luxusní balení za hravé obrázkové produkty.

Specifickou část portfolia pak věnuje Baylis & Harding dárkovým sadám. Každý z jeden produktů značky již sám o sobě vás vždy mile potěší luxusním a stylovým designem. Komplexní dárkové sady jdou však ještě dále a kombinací produktů ve zlatých krabičkách, taštičkách a dózách ve vás okamžitě vyvolají pocit výjimečnosti.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30