Sypaný bio čaj English Tea Shop - čaj Čokoláda a super ovoce v plechové dóze, 100g ETS

319,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 40507
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Sypaný čaj Čokoláda a super ovoce v bio kvalitě od značky English Tea Shop má díky rooibosu sladkou karamelovou chuť. Kakaové boby mu dodávají hořkou chuť čokolády. Čaj je navíc zcela bez kofeinu tudíž je vhodný pro těhotné a kojící ženy a pro děti. Díky praktickému balení si jej můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv.

Rooibos neboli červený čaj je zcela bez kofeinu a má zklidňující účinky. Díky obsahu antioxidantů zpomaluje stárnutí organismu i pokožky. Zabraňuje tvorbě vrásek a ztrátě elasticity, dále urychluje spalování tuků a působí proti stresu, úzkostem a nespavosti. Rooibos má příjemně sladko karamelovou chuť a tmavě medovou barvu. Ibišek má antivirové, analgetické a protikřečové účinky. Používá se při zvýšené teplotě a nadměrném pocení. Vanilka má sladkou chuť a příjemnou vůní a je antioxidantem, tudíž zabraňuje předčasnému stárnutí. Dále je vhodná při nespavosti a nechutenství. Kakaové boby, které jsou silným antioxidantem a fungují i jako afrodiziakum. Kakao pomáhá k detoxikaci těla od škodlivých látek. 

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková. 

Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2 l  vroucí vodou a nechte louhovat 5-6 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj. 

Složení: rooibos, ibišek, pražené kousky kakaa, lékořice, kousky vanilky, malinový koncentrát, koncentrát z černého rybízu, koncentrát z granátového jablka, přírodní příchuť

Země původu: Srí Lanka

Další upozornění: Přípravek English Tea Shop Bio sypaný čaj Potěšení z brusinek a vanilky 100g je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30