Talíř Zak Designs Smiley mělký modrý plast 25 cm

149,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 6662-0313
Výrobce: ZAK Designs
Barva: modrá
Materiál: plast
Rozměr: 25 cm

Popis

Od roku 1976 se Zak! Designs snaží zpestřit stolování každé domácnosti .Přes moderní nádoby do domácnosti až po nové trendy v uchovávání potravin - ZAK! designs sleduje nejnovější trendy a dodává každé jídelně veselé barvy. ZAK! designs je vyroben z melaminu, je odolný, univerzální a zcela bezpečný výrobek. 

Značka: ZAK Designs

ZAK DESIGNS - USA

Veselé maximálně pestré tóny, praktická a důmyslná řešení, hravost. Tyto tři elementy neodmyslitelně patří k americké značce Zak! Designs, která se soustřeďuje na produkci plastového nádobí a lahví pro děti i dospělé.

Produkty značky Zak! Designs jsou vyrobeny ze stoprocentního melaminu, který odolává i náročným podmínkám v kuchyni. Kvalitu však ruku v ruce doprovází i kreativní, praktický, veselý a důmyslný design, který si prostě zamilujete. Repertoár americké značky zahrnuje stohovatelné misky, pestrobarevné skládací servírovací stojany, uzavíratelné krabičky či skleničky s veselým potiskem a mnohé další kuchyňské drobnosti, které si musí oblíbit každý fanoušek pestrosti a legrace.

-

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30