Tendence 30.8 - 2.9 2014

admin
18.8.2014
  • Události

Čtyři dny veletrhu Tendence budou věnovány dárkovému zboží pro nadcházející sezónu, dekoracím interiéru, šperkům a doplňkům ze světa módy, a nově také ekologickým variantám spotřebního zboží.

Veletrh se koná na sklonku léta od 30. srpna do 2. září 2014, kdy je čas začít objednávat na druhou polovinu roku, jež je slavnostně korunována Vánocemi – vrcholem dárkové sezóny.

Šperky stejně jako módní doplňky mají svou vlastní halu a již tradičně zaručují kvalitu a představují nové trendy. Ve zvláštní prezentaci ‘Talents Carat’ se představí mladí domácí i zahraniční šperkaři se svými prvními kolekcemi. Jejich práce - originály nebo limitované série - budou mít vyhrazenu část Haly 9.3. V sekci Talenty Moderní řemeslo v Hale 9.0 představí kurátoři frankfurtského Muzea užitého umění rukodělné výrobky kreativních lidových umělců a designérů.

Pokud vás neosloví šperky a nevyberete si ani z módy, nabízí se vám dvě haly Gifts Unlimited. Ať hledáte stylové hodinky v trendy barvách, pletené štucly, kvalitní bonboniéry nebo netradiční doplněk na kancelářský stůl kolegů, jedno je jisté – v této části najdete vše. Tendence je zaměřena na maloobchodníky, takže tu objevíte i ručně vyráběné zboží, výrobky z papíru či papíry ideální jako dárkové obaly.

Doprovodný program veletrhu ideálně doplní nabízené zboží. Můžete se těšit např. na workshop představující tipy a nápady na aranžování výkladů a prodejních prostor.

Další již tradiční doprovodnou akcí je 60. ročník soutěže Forma 2014, která probíhá v oblasti rukodělné výroby a průmyslového designu. Porota známé a uznávané soutěže bude hodnotit především inovativní design, použití materiálů a výrobní postupy soutěžních produktů.

Po loňské úspěšné premiéře se pod názvem Ecostyle letos opět paralelně s veletrhem Tendence koná samostatná přehlídka udržitelného spotřebního zboží. Po celé čtyři dny konání veletrhu Tendence 2014 bude také v Hale 9.2 k vidění a objednání spotřební a designové produkty přátelské k životnímu prostředí.

Pokud jste se rozhodli načerpat inspiraci a rozšířit si české obzory o zahraniční zkušenost, podívejte se na www.messefrankfurt.cz. Najdete zde organizační informace o koupi lístků, dopravě, ubytování i o samotném veletrhu.

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30