Textilní maska na obličej proti vráskám s colagenem

79,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: FMCGELY1030
Výrobce: Maxidesign

Popis

Obličejová maska s Kolagenem. Pomáhá tónovat, zpevňuje a vyhlazuje. Zjemnňuje vrásky a omlazuje pokožku. Colagen pleť vyživuje, což ji dělá vláčnou, sametově hebkou a hladkou.

Obličejové masky jsou skvělý způsob, jak téměř okamžitě zlepšit stav pleti. Rychlá a snadná aplikace. Maska ve formě trojrozměrného střihu, je dokonale přizpůsobená tvaru tváře. Maska čistí pleť a obnovuje její zdravý a zářivý vzhled. 

Návod k použití: 

Ujistěte se, že je před použitím pokožka čisdtá a suchá. Otevřete sáček, opatrně rozložte masku a nasaďte stranou s bílou tkaninou na čistou pokožku. Ujistěte se, že modrá ochranná vrstva je čelem od vás. Masku na tváři uhlaďte, aby došlo ke spojení s pokožkou. Odstraňte modrý ochranný film. Upravte masku dle kontur vaší tváře a ponechte působit 15 minut. Po odstranění masku jemně z tváře sloupněte a vmasírujte přebytečné sérum do pokožky nebo otřete vatovou poduškou. 

Varování: Udržujte z dosahu dětí. Pouze pro vnější užití. Zabraňte kontaktu s očima. Pokud se objeví podráždění, přestaňte výrobek používat. 

Značka: Maxidesign

Společnost MAXIDESIGN byla založena v roce 2010 jako on-line magazín o designu a e-shop. Máme také vlastní výrobní závod na zpracování plastů a kovu. Dovážíme bytové doplňky a dekorace od předních světových značek. Provozujeme kamennou prodejnu v Olomouci.  

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30