Věšák na zeď Umbra Flip 8 háčků dřevo, kov bílý 81,3x6,5x3,1cm

1 525,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 318858660
Výrobce: Umbra
Barva: bílá
Materiál: dřevo, kov
Rozměr: 81,3x6,5x3,1 cm

Popis

Flip je moderní, ale funkční, nástěnný věšák na kabáty s dostatečným prostoru pro zavěšení tam, kde ho nejvíce potřebujete. Flip se může pochlubit chytrým designem s několika háčky, které se vyklápějí. Když se nepoužívají, každý z nich úhledně zasunete zpět do své drážky. Nenechte se však zmást vzhledem, protože Flip pojme překvapivě velké množství předmětů, takže je ideálním místem pro zavěšení kabátů, šál, kabelek, batohů pro vaši rodinu i vaše hosty. Jeden háček unese až 2,3 kg.

Značka: Umbra

UMBRA - Kanada

Pokud holdujete originalitě, funkčním bytovým doplňkům a modernímu minimalismu, pak si určitě padnete do oka s kanadskou značkou bytových doplňků Umbra.

Značka Umbra působí na trhu bytových doplňků již od roku 1979, kdy její základy položil designér Paul Rowan. Podle vyprávění tehdy nemohl sehnat doplňky do svého vlastního bytu, a tak se rozhodl vytvořit si vlastní. Jeho originální a minimalistické funkční pojetí bytových doplňků si však obratem získalo obdiv široké veřejnosti a drží si jej dodnes.

Portfolio značky Umbra zahrnuje především dekorace a doplňky, které vždy upoutají netradičním minimalistickým designem s důrazem na funkčnost. Nabídka zahrnuje například designové hodiny, fotorámečky, police a věšáky, šperkovnice, nástěnné dekorace či doplňky do kuchyně a koupelny. Hlavním záměrem značky Umbra je přitom přinášet kreativitu předmětům denní potřeby, a to právě prostřednictvím originálního designu.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30