Vonná svíčka Village Candle, Padající hvězda - Wish upon a star střední - 390g/105 hodin

569,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 124316019
Výrobce: Village Candle
Barva: černá
Doba provonění: 105 hodin
Hmotnost: 390 g
Materiál: sklo, vosk
Země původu: USA

Popis

Svíčka se svůdnou vůní teplého mošusu, levandule, cedru a španělského mechu. Zažijte sugestivní kouzlo noci.

Jak zajistit dostačující plamen svíčky:
Hlavní příčinou malého plamínku je nízká hladina kyslíku uvnitř svíčky. Může se proto zdát, že svíčka nehoří správně. Ujistěte se proto, že vosk se vždy rozehřeje až do okrajů. Vosk nevylévejte a knoty nezastřihujte. Při dodržení tohoto doporučení po dostatečně dlouhou dobu se hladina kyslíku postupně obnoví a plamínek bude opět hořet jasně.

Skladujte na temném místě při teplotě do 20 stupňů. Před zapálením odstraňte víčko. Pro nejlepší efekt a úplné vyhoření svíčky nechte vždy voskové jezírko rozpustit po celém povrchu. Po zapálení nenechávejte bez dozoru. Umístěte na nehořlavou podložku. Zamezte kontaktu s hořlavým materiálem. Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat. Nezhasínejte přiklopením víčka. Pozor! Nádoba je po zapálení horká!

Značka: Village Candle

Více než jedno století je stát Maine (USA) znám pro své vynikající výrobky v mnoha odvětvích. Village Candle, jako výrobce svíček nejvyšší kvality, se k tomu odkazu bez výjimky hrdě hlásí. Naše svíčky jsou vyráběny dle přísných kontrol kvality za použití nejkvalitnějšího vosku, plných a bohatých barev a těch nejlepších esenciálních olejů. Firma Village Candle jako první uvedla na trh technologii Dual Wick Technology™ (Technologie dvou knotů). Významně a naprosto zřetelně ovlivňuje faktory hoření a přináší nemalé výhody než při použití pouze jednoho knotu.

1. Dokonalé hoření - žádné saze, žádné začernalé sklo od sazí.
2. Efektivní hoření - více za vaše peníze. Žádný zbývající vosk, silnější uvolňování vonných esencí - větší teplo rozpustí více vosku, ze kterého se takto uvolňuje více vonných esencí.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30