Vonná svíčka WoodWick - Currant 275g/55 - 65 hod, 10x11cm

699,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 31789
Výrobce: WoodWick
Barva: červená
Doba provonění: 55 - 65 hodin
Hmotnost: 275 g
Materiál: sklo, vosk
Země původu: USA

Popis

Rybíz. Osvěžující směs sladkého rybízu s kapkou mandarinkové šťávy. 

Oblíbené balení svíček pro extra senzační zážitek z vůně a plamínku. Díky jedinečnému knotu HEARTHWICK® FLAME přináší tento typ svíčky zážitek dokonalého pohodlí u hořícího krbu. Jemný zvuk praskání a dlouhý tančící plamen  vytváří neopakovatelnou atmosféru. Vůně probouzí vaše nejhezčí vzpomínky a vytváří nové, a to v přívětivém a útulném prostředí. Není to jen svíčka, je to zážitek - protože domov je tam, kde hoří oheň. 

TIP: Rozpusťte svíčku vždy až ke kraji, nechejte jí hořet 3-4 hodiny

Složení: směs prémiového parafínu a sójového vosku s vysoce koncentrovanými vůněmi zajišťuje čisté hoření bez nepříjemných zbytků. Vonné esence byly pečlivě vybrané, aby naplnily místnost dlouhotrvající vůní. Otevřený tvar svíčky zvyšuje plochu odpařování vonných esencí z voskového jezírka a zajišťuje rovnoměrný vonný zážitek.

Značka: WoodWick

WoodWick jsou velmi kvalitní vonné svíčky vyráběné v USA. Přináší skutečné potěšení z luxusní vůně a autentického zvuku praskajícího ohně v krbu díky dřevenému knotu. Jsou dekorovány elegantním dřevěným víčkem, které při hoření svíčky slouží jako podstavec a chrání povrch nábytku. Svičky jsou hluboce a zcela parfémované přírodními esenciálními oleji.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30