Vonná votivní svíčka Yankee Candle Lemongrass & Ginger 49g/15hod

71,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 27179
Výrobce: Yankee Candle
Doba provonění: 15 hodin
Hmotnost: 49 g
Země původu: USA / CZ

Popis

Popis vůně: (Citrónová tráva a zázvor) Čerstvá a čistá směs jemné citrónové trávy a právě rozkrojeného zázvoru. Absolutně osvěžující. Vrchol: citrón. Srdce: zázvor a citrónová tráva. Základ: ambra.

Popis provedení: Jako stvořené pro tvůrčí přístup k vonění a různým dekorativním kreacím. Samplers votivní svíčky jsou skvělé pro vyzkoušení různých vůní. Pro výrazné provonění doporučujeme použít alespoň 3 votivy v místnosti (například ve svícnu). Palte je ve vhodných kalíšcích či svícnech, roztékají se.

Značka: Yankee Candle

YANKEE CANDLE - USA

Nic nedodá na atmosféře tolik, jako vůně a správné osvětlení. O oboje se vám přitom s radostí postará luxusní americká značka Yankee Candle, která se zabývá produkcí svíček, vosků a vůní do interiérů bytů i aut v top kvalitě.

Produkty americké značky Yankee Candle vznikají z nejkvalitnějších přírodních extraktů a esenciálních olejů z různých koutů světa, přičemž každý produkt voní jako skutečná květina, ovoce, koření, ale i pokrm nebo třeba místo či okamžik. Interiér produkty Yankee Candle provoní na dlouhé hodiny a dodají mu zcela jiný, příjemnější ráz a zároveň jej i esteticky vyšperkují díky poutavému designu každého z kousků. Vybírat můžete z plejády vonných svíček i vosků do aromalampy, mezi kterými najdete kromě jiného například i vůně Západ slunce nad jezerem, Načechrané ručníky, Andělská křídla nebo Vítr.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30