Difuzér Mr&Mrs Limoni di amalfi 250ml

699,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: JBLANC029
Výrobce: Mr & Mrs
Barva: bílá
Doba provonění: 3 - 6 měsíců
Objem: 250 ml
Země původu: Itálie

Popis

Limoni di Amalfi (Citrusy z Amalfi) - svěží citrusové tóny, bergamot, lilie, pižmo. Neodmyslitelná citrusová vůně nejkrásnějšího italského pobřeží je skvělým osvěžením interiéru, vůně lilie připomene romantické procházky úzkými městskými uličkami.

Nová řada tyčinkových difuzérů značky Mr&Mrs Fragrance. Hlavními rysy kolekce Blanc je čistota a jednoduchost, cílem designérů bylo vytvořit koncept absolutní bílé. Láhev je vyrobena z bílého matného skla a evokuje nadčasovou éru antiky, tyčinky z bílého umělého vlákna, náplň má svoji přírodní barvu. Blanc difuzéry jsou baleny v bílé krabičce s illustrací v bílé lesklé barvě. Toto jedinečné balení dodává produktu nádech luxusu a dělá z něj také ideální dárkový předmět.

Náplň vydrží 3-6 měsíců. Poté můžete zakoupit náhradní náplň 200 ml ve stejné anebo jiné vůni, případně také vyměnit tyčinky za nové. Intenzita vůně se liší podle počtu a délky vložených stébel. Délka vonění se liší podle mililitráže a také v závislosti na velikosti, teplotě a větrání místa, kam difuzér umístíte.

Značka: Mr & Mrs

Koncept Mr&Mrs Fragrance vznikl v roce 2010, když se zakladatelé, partnerský pár Simona a Massimo, rozhodli vyprávět své sny, emoce a zejména vzpomínky na společné cestování prostřednictvím vůní. Jak už napovídá samotný název, Mr&Mrs má představovat rodinu a pocit sounáležitosti mezi těmi, kdo se rozhodnou zpestřit si svůj život prostřednictvím vůní a nových objevů ve smyslové dimenzi. Inovativní technologie a jedinečný italský design jsou hlavními synonymy společnosti Joy Fragrances a jejich značky Mr&Mrs Fragrance.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30