Vonný vosk do aromalampy Yankee Candle Black Cherry 22g/8hod

65,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 17765
Výrobce: Yankee Candle
Barva: vínová
Doba provonění: 8 hodin
Hmotnost: 22 g
Materiál: vosk
Země původu: USA / CZ

Popis

Zralé třešně. Vůně sladkých zralých třešní vám připomene prázdninové výlety, kdy jste se cítili šťastní, volní a bezstarostní jako děti.

Popis provedení: Rozpuštěný vonný vosk provoní velmi rychle celý byt. Můžete ho také tuhý vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Lampu poté vložte do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout. Vosky se dají kombinovat: vytvářejte vlastní vůně nalámáním různých vosků do horního kalíšku aromalampy! 

Značka: Yankee Candle

YANKEE CANDLE - USA

Nic nedodá na atmosféře tolik, jako vůně a správné osvětlení. O oboje se vám přitom s radostí postará luxusní americká značka Yankee Candle, která se zabývá produkcí svíček, vosků a vůní do interiérů bytů i aut v top kvalitě.

Produkty americké značky Yankee Candle vznikají z nejkvalitnějších přírodních extraktů a esenciálních olejů z různých koutů světa, přičemž každý produkt voní jako skutečná květina, ovoce, koření, ale i pokrm nebo třeba místo či okamžik. Interiér produkty Yankee Candle provoní na dlouhé hodiny a dodají mu zcela jiný, příjemnější ráz a zároveň jej i esteticky vyšperkují díky poutavému designu každého z kousků. Vybírat můžete z plejády vonných svíček i vosků do aromalampy, mezi kterými najdete kromě jiného například i vůně Západ slunce nad jezerem, Načechrané ručníky, Andělská křídla nebo Vítr.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30