Vůně do auta Millefiori Milano - náhradní náplň Magnolia Blossom

169,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: 31397
Výrobce: Millefiori Milano
Doba provonění: 1 - 2 měsíce
Země původu: Itálie

Popis

Charakter vůně – Magnolia Blossom & Wood
Okouzlující vůně jemných okvětních lístků magnólie na pozadí dřevitých tónů dubového dřeva.

Doba provonění: 1-2 měsíce

Vůně do auta s italským stylem. Balení obsahuje 1 ks parfémované náplně a náhradní klip pro uchycení na ventilaci. Náhradní náplň je univerzálně použitelná pro pouzdra Millefiori ICON v jakémkoli designu . Náplň vyměníte tak, že z pouzdra vyjmete vypotřebovanou náplň a zasunete novou.

Značka: Millefiori Milano

MILLEFIORI MILANO - Itálie

Vůně výrazně ovlivňují naše pocity a dojmy. Chcete-li vytvořit ze svého domova rajskou oázu pro vás i vaše návštěvy, vsaďte na překrásné vůně od italské značky Millefiori Milano, která má své čestné místo na trhu svíček a vůní již od počátku 90. let.

V současnosti zahrnuje portfolio značky Millefiori Milano především luxusní svíčky, vonné difuzéry, vůně do auta, ale třeba i katalytické lampy nebo další vonné doplňky. Značka Millefiori Milano přitom úzkostlivě dbá na sledování nejnovějších trendů, novinek a zajímavostí v oblasti vůní, stejně jako rozvoj a modernizaci výrobků tak, aby svým zákazníkům nabízela stále to nejlepší. Ať už chcete rozmazlovat sebe, nebo své okolí, produkty Millefiori Milano jsou rozhodně dobrou volbou.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30