Vůně do auta Mr & Mrs NIKI Glittering powder

369,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: JNIKI012
Výrobce: Mr & Mrs
Barva: bílá

Popis

Voňavý panáček Niki je designová vůně do auta s vyměnitelnou náplní z parfémované pryže. Do panáčka stačí vložit náplň a upevnit ho pomocí klipu na výdech ventilace. Prouděním vzduchu se z náplně uvolňuje vůně a panáček s přátelským designem bude zpříjemňovat cestování po dobu až 30 dní. Po vypotřebování lze jednoduše vyměnit náplň se stejnou nebo jinou vůni.

Jiskřivá svěžest šťavnatého citrónu otevírá elegantní srdce skrze jemné tóny růže a fialky, uhlazené sladkou a krémovou vanilkou. 

Hlava – citron
Srdce – růže, fialka, vanilka
Základ – pačuli a pižmo

Použití: připevňuje se za paže na výdech ventilace.

Značka: Mr & Mrs

Koncept Mr&Mrs Fragrance vznikl v roce 2010, když se zakladatelé, partnerský pár Simona a Massimo, rozhodli vyprávět své sny, emoce a zejména vzpomínky na společné cestování prostřednictvím vůní. Jak už napovídá samotný název, Mr&Mrs má představovat rodinu a pocit sounáležitosti mezi těmi, kdo se rozhodnou zpestřit si svůj život prostřednictvím vůní a nových objevů ve smyslové dimenzi. Inovativní technologie a jedinečný italský design jsou hlavními synonymy společnosti Joy Fragrances a jejich značky Mr&Mrs Fragrance.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30