Zelený čaj s jasmínem a bezinkou Mandala, 20 sáčků ETS

99,- Kč s DPH
na dotaz
Nelze objednat

Specifikace

Kód: ET57888
Výrobce: English Tea Shop

Popis

Zelený čaj s jasmínem a bezinkou v bio kvalitě od značky English Tea Shop vás překvapí lehkou a čistou chutí. Díky obsahu teinu Vám čaj dodá energii a povzbudí tělo i mysl. Zelený čaj prochází minimální oxidací, tudíž má vysoký podíl minerální látek, tříslovin a fukamarinů. Čaj je vhodný pokud chcete udržet svoji váhu a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Navíc zelený čaj obsahuje antioxidanty, které brání předčasnému stárnutí. Také má protiplísňové a hojící účinky. Jasmín má sladkou květinovou vůní a má antivirové účinky. Je také antioxidant a bojuje proti volným radikálům a předčasnému stárnutí. Bezový květ byl v dávných dobách považován za všelék. Podporuje normální funkci imunitního systému, čistí tělo a ničí bakterie.

English Tea Shop nabízí čistě přírodní čaje bez syntetických příchutí a barviv. English Tea Shop nese certifikáty bio, fairtrade a veškerý obalový materiál i samotné čajové sáčky jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. Jejich výroba je zcela bezuhlíková.

Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2 l vodou o teplotě 70 °C a nechte louhovat 3-4 minuty. Poté podle chuti oslaďte. Čaj je možné připravit i jako ledový nápoj.

Složení: zelený čaj (93%), květy jasmínu (3,25%), bezový květ (2%), přírodní příchuť (1,75%)

Značka: English Tea Shop

Luxusní certifikované BIO a Fairtrade čaje ze Srí Lanky.

dále nabízíme

doprava zdarma
objednávky nad 9 999,- Kč
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 733 712 508
uživatelská podpora 9:30 - 20:30